"Our mission is to KNOW and GROW every student."        

A Heritage of
Excellence
Cleburne High School

Bell Schedules » EXAM SCHEDULE - DAY 1

EXAM SCHEDULE - DAY 1

EXAM SCHEDULE - DAY 1 Dec. 18, 2017 & May 22, 2018
Description / Period Start Time End Time Length
1st - EXAM 8:00 AM 9:00 AM 60 min
2nd - EXAM 9:05 AM 10:05 AM 60 min
3rd - EXAM 10:10 AM 11:10 AM 60 min
4th Period 11:15 AM 11:45 AM 30 min
5th Period 11:50 AM 12:20 PM 30 min
6th - EXAM 12:25 PM 1:25 PM 60 min
7th - EXAM 1:30 PM 2:30 PM 60 min
8th Period 2:30 PM 3:00 PM 30 min
9th Period 3:00 PM 3:30 PM 30 min