"Our mission is to KNOW and GROW every student."        CHS SUMMER HOURS 6/5 - 7/28 Monday -Thursday 7:30 am - 5:00 pm  

A Heritage of
Excellence
Cleburne High School

Bell Schedules » EXAM SCHEDULE - DAY 2

EXAM SCHEDULE - DAY 2

EXAM SCHEDULE - DAY 2 SPRING SEMESTER: Tuesday, May 23, 2017
Description / Period Start Time End Time Length
9th Period - EXAM 8:00 AM 9:00 AM 60 min
8th Period - EXAM 9:05 AM 10:05 AM 60 min
7th Period - EXAM 10:10 AM 11:10 AM 60 min
4th Period (Lunch) 11:15 AM 11:50 AM 35 min
5th Period (Lunch) 11:55 AM 12:30 PM 35 min
6th Period (Lunch) 12:35 PM 1:10 PM 35 min
3rd Period - REVIEW (Announcements at beginning of period) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
2nd Period - REVIEW 2:05 PM 2:45 PM 40 min
1st Period - REVIEW 2:50 PM 3:30 PM 40 min