"Our mission is to KNOW and GROW every student."        CHS SUMMER HOURS 6/5 - 7/28 Monday -Thursday 7:30 am - 5:00 pm  

A Heritage of
Excellence
Cleburne High School

Bell Schedules » EXAM SCHEDULE - DAY 1

EXAM SCHEDULE - DAY 1

EXAM SCHEDULE - DAY 1 FALL SEMESTER: Wednesday, December 14, 2016
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:40 AM 40 min
2nd Period 8:45 AM 9:25 AM 40 min
3rd Period 9:30 AM 10:10 AM 40 min
4th Period - EXAM (Lunch) 10:15 AM 11:15 AM 60 min
5th Period - EXAM (Lunch) 11:20 AM 12:20 PM 60 min
6th Period - EXAM (Lunch) 12:25 PM 1:25 PM 60 min
7th Period - REVIEW 1:30 PM 2:05 PM 35 min
8th Period - REVIEW 2:10 PM 2:45 PM 35 min
9th Period - REVIEW (Announcements at beginning of period) 2:50 PM 3:30 PM 40 min