"Our mission is to KNOW and GROW every student."        CHS SUMMER HOURS 6/5 - 7/28 Monday -Thursday 7:30 am - 5:00 pm  

A Heritage of
Excellence
Cleburne High School

Bell Schedules » EOC Testing Schedule (December 5-9, 2016)

EOC Testing Schedule (December 5-9, 2016)

EOC Testing Schedule (December 5-9, 2016)
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
2nd Period 8:50 AM 9:40 AM 50 min
3rd Period 9:45 AM 10:30 AM 45 min
4th Period(Lunch) 10:35 AM 11:20 AM 45 min
5th Period(Lunch) 11:25 AM 12:10 PM 45 min
6th Period(Lunch) 12:15 PM 1:00 PM 45 min
Testers Lunch 1:00 PM 1:30 PM 30 min
7th Period 1:05 PM 1:50 PM 45 min
8th Period 1:55 PM 2:40 PM 45 min
9th Period 2:45 PM 3:30 PM 45 min